Haluatko tulla stailaukseen (2) kopio.png

Kahdelle 169 €- 1,5 h

Kolmelle 199€- 2 H

Neljälle 249€- 2 h

”YLLÄTÄ ITSESI”- stailauksen tavoite on haastaa omia rutinoituneita kaavoja pukeutumisessa, antamalla stylistille täysin vapaat kädet!

Teiltä pyydetään vain vaatekoot ja vartalokuvat. Niiden avulla rakennetaan valmiit asukokonaisuudet, jotka tarjoavat täysin tuoreen, objektiivisen näkökulman omaan pukeutumiseen. Tämä stailaus sopii heille, jotka ovat valmiita haastamaan omaa pukeutumista ja pitämään samalla hauskaa leikittelemällä eri väreillä, leikkauksilla ja tyyleillä! 

Kahdelle 169 €- 1,5 H

Kolmelle 199€- 2 H

Neljälle 249€- 2 h

”PERUSTA KUNTOON”- stailauksen tavoite on saada kaappiin ne laadukkaat ja neutraalit vaatteet, jotka palvelevat pitkään.

Monet ostavat kaupasta vain ”kaikkea kivaa” unohtaen ne tyylin ehdottoman tärkeät perus palikat. Pukeutuminen ja vaatteiden yhdisteleminen helpottuu todella paljon, kun vaatekaapin perusta laitetaan kuntoon. Stailauksessa pääsette sovittamaan teille valmiiksi valittuja, väriltään neutraaleja ylä- ja alaosia.

Stailaus sopii hyvin myös kapselivaatekaappia tai ajatonta tyyliä rakentaville henkilöille.

Kahdelle 299€- 2 h

Kolmelle 349€- 2,5 h

Neljälle 399€- 2,5 H

”UUDISTA TYYLISI”- stailauksessa tuodaan kokonaisvaltaista muutosta pukeutumiseen. Otamme huomioon elämänne eri osa-alueet ja vaatimukset.

Tulette stailauksen aikana sovittamaan teille valmiiksi, syvällisen tarvekartoituksen pohjalta luotuja asukokonaisuuksia. Opitte sovituksen yhteydessä miten vaatteita puetaan, jotta ne imartelisivat vartaloa mahdollisimman hyvin. Myös materiaalit tulevat tutummiksi. Stailauksen päätyttyä teillä on selkeä visio siitä, keitä haluatte olla pukeutujina ja mitä viestiä haluatte lähettää muille pukeutumisellanne.


Arkisin klo 10-15 välisenä aikana kaikissa stailauksissa saa - 20% alennusta uusista vaatteista.

Arki-iltaisin 15-21 välillä, sekä vkl kaikissa stailauksissa saa -15% alennusta uusista vaatteista.


Vietimme ihanan iltapäivän yhdessä ystäväni kanssa Annin stailattavana! Anni oli löytänyt hyviä vaatteita toivomiini käyttötarkoituksiin sekä useita sellaisiakin vaatteita, joita en olisi osannut itse valita sovitettavaksi! Löysinkin useita hyviä asuja Annin valikoimista! Suosittelen lämpimästi Annin stailausta kaikille! - Satu
Hauska ilta ystävien kanssa Annin stailauksessa 😍 Mukaan lähti paljon oman makuisia ja tyylisiä vaatteita uudella twistillä 💛 Kyllä taas kelpaa! Suosittelen lämpimästi ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️- Tanja
Kiitos Annille mahtavasta ja ikimuistoisesta iltapäivästä! Välitön ilmapiiri, paljon naurua ja hyvää mieltä sekä rutkasti kotiin kannettavaa. Anni tekee työtään ehdottomasti täydellä sydämellä ja huikealla ammattitaidolla. Eettisyys tuotteiden taustalla on suuri plussa! Varmasti tulemme uudestaan, ehkä pikemmin kuin osaat Anni odottaakaan... - Marja
Olipa mukava perjantai ilta kollegojen kanssa stailauksessa� Uusia ideoita roppakaupalla ja ihania asukokonaisuuksia soviteltavaksi, suosittelen lämpimästi!- Heini