Lokakuun vaatekaappi- Dress to impress

Lokakuun vaatekaappi

Tämän kuukauden vaatekaapin julkaisussa halusin keskittyä lähinnä laadukkaisiin, mutta monikäyttöisiin mekkoihin ja tunikoihin. Jokaisella kannattaa olla vaatekaapissa ne omat luottomekot tai -tunikat, joihin voi aina turvautua. Syksyllä on ihanaa pukea paksut sukkikset jalkaan ja heittää oma lemppari mekko päälle. Tyyliä ja mukavuutta samassa paketissa!

  1. Minimalistin unelmamekko 54,95€

    Ensimmäinen vaate, josta haluan kirjoittaa on tämä upea tunikamekko. Se löytyy Instyleoutin sivuilta sekä harmaa-mustana, että täysmustana. Tilasin ensimmäistä kertaa tältä puolalaiselta Lanti- merkiltä ja vähäsen jännitti mitä odottaa. Kun paketti saapui olin aivan mykistynyt siitä, miten laadukkailta vaatteet tuntuivat. Kangas laskeutuu kauniisti, saumat on ommeltu moitteettomasti ja leikkaus on käsittämättömän kaunis vartalolla. Lanti- merkki myy mekkoa omilla sivuillaan hintaan 89,95€, ja sekin tuntuu olevan aika edullinen hinta Euroopassa valmistetusta vaatteesta. Halusin itse koeajaa tämän asiakkaillani tähän hintaan ja katsoa mitä ihmiset on mieltä.

Kuvissa näkyvä siskoni Sanni on 178 cm pitkä, eli lyhyemmälle henkilölle mekko toimii lämpimällä säällä myös ilman sukkiksia. Hänellä on päällä koon 38 mekko. Koon valinnassa kannattaa ottaa huomioon oma hartia- ja selänleveys sekä rintojen koko. Sanni käyttää tavallisestikin kokoa M ja kuvista huomaa, että istuvuus on napakka. Uskon, että myös isompi koko sopisi hänelle tästä mallista riippuen siitä, kuinka rentoa fiilistä hakee. Pieni määrä elastaania mekossa auttaa kuitenkin istuvuuden kanssa. Toisin kuin monet venyvät ja paukkuvat trikoo- materiaalit uskon, että tämä vaate säilyy hyvännäköisenä pitkään. Tuotteessa ei ole vetoketjua, joten pääntie on hieman ahdas vaatetta pukiessa. Meikkaukset kannattaa siis hoitaa vasta puketumisen jälkeen! :)

Yhdistä mekkoon nilkkurit, korkkarit tai saappaat. Koska mekossa on neutraalit värit voit yhdistää kaveriksi mitä vaan värejä ja printtejä.

2. Tyrmäävä printtimekko 69,95€

Closet London- merkki suunnittelee ja valmistaa kaikki vaatteet Lontoossa. Pyrin suosimaan eurooppalaisia tai/ja eko merkkejä aina, kun mahdollista. Halusin löytää Closet Londonilta mekon, joka on todella uniikki ja käy töihin sekä esimerkiksi pikkujouluihin. (Sekin kausi alkaa ihan pian!) Kun näin tämän mallin ja printin, olin myyty. Pohjaväri on kermanvaalea, joten väritys ja kontrasti eivät tunnu liian shokeeraavilta. Irroitettava musta nauha korostaa upeasti vyötäröä ja helman leikkaus tuo säärtä kauniisti esiin.

Tämän mekon kanssa suosittelen paksuja mustia sukkahousuja tai jopa jeggings- housuja. Materiaali joustaa ja myötäilee vartaloa juuri oikeista kohdista. Laskokset vyötäröllä tuovat lisää tilaa vatsan seudulle. Voit siis huoletta nauttia pikkujoulujen buffet- herkuista ilman, että ilta menee pilalle ahtaassa makkarankuorimekossa. (Haha!) Sannilla on päällä kokoa 40 oleva mekko, jälleen hartiaistuvuuden takia. Myös kokoa pienempi mekko kävi hänelle, mutta tämä koko näytti paremmalta.

Kuvassa näkyy myös lokakuun julkaisusta löytyvä laadukas ja painava viskoosi neuleviitta (49,95€). Tuote on helppo pukea arkisen asun päälle tai juhlavamman mekon kaveriksi, kuten näissä kuvissa. Neuletta voi käyttää lämpimällä säällä takkina ja ottaa vaikka työpaikalle mukaan päälle heitettäväksi lämpökerrokseksi. Tämä on niille perusmallisille neuleille loistava vaihtoehto ja kaiken lisäksi one size- mallia, eli sopii varmasti jokaiselle vartalotyypille!

Uudella iPhonella otettu kuva iltahämärässä.

Uudella iPhonella otettu kuva iltahämärässä.


Kävimme kuvaamassa siskoni kanssa lauantaina ja unohtui täysin, miten nopeasti illat hämärtyvät. Saimme nopeasti napattua nämä asukuvat ja huomaa, miten tunnelma muuttuu asusta toiseen. Ensi kerralla täytyy muistaa mennä hieman aiemmin!

Tässä oli ensimmäiset lokakuun pohdinnat. Niinkuin aina, ottakaa yhteyttä, mikäli herää muita kysymyksiä ja jos tarvitsette apua tilauksen tekemisessä.

Ihanaa syksyn jatkoa ja nautinnollisia shoppailuhetkiä!

- Instyleout/Anni