Mitä useimmat asiakkaat kommentoivat stailauksen aikana?

 

Stailauksia tehdessäni olen huomannut tiettyjen kommenttien toistuvan eri asiakkailta. Haluaisin jakaa ne yleisimmät, mitkä nyt muistuvat mieleen teidän kanssanne:

 

1. ”Tämä tila on aivan ihana!”

 

Useimmat kommentoivat heti ensimmäisenä tilaa. Olen poikkeuksellisen onnekas, kun olen löytänyt juuri minun yritystoiminnalleni niin sopivan ja upean paikan. Maantieteellisesti Lauttasaari on todella lähellä Helsingin keskustaa ja paikan päälle pääsee helposti sekä autolla, bussilla, että metrolla. Silti se on rauhallisella kadulla ja olo on enemmänkin sellainen, että tulee kotiin, kuin vaatekauppaan tai liiketilaan. Hissillä noustaan suoraan tilaan 4. kerrokseen, yksityiseen loft- tilaan. 

Tästä pääset kurkkaamaan miten tyhjästä ullakkotilasta saatiin stailausyritykselle soveltuva tunnelmallinen ja ”aivan ihana tila”. Minulle on erittäin tärkeää, että asiakkailla on vapautunut ja luottavainen olo koko stailauksen ajan. Tila auttaa siinä erittäin paljon. Siellä noustaan yhdessä arjen yläpuolelle aivan omaan maailmaan!

 

28059448_1713755648682905_2596635501425117481_n.jpg

 

2. ”Miten voit valita asukokonaisuuksia niin vähällä tiedolla?”

Pukeutuminen ei ole minun maailmassani ikävä, haastava ja aikaa vievä rasite. Voisin kierrellä kirppiksiä ja kierrätyskeskuksia päiviä ja viikkoja putkeen kyllästymättä. Koko elämäni olen tiedostamattani keskittynyt ihmisissä siihen miten hienoa se on, kun jonkun persoona ja ulkoinen habitus kohtaavat täysin. 

Miksi jotkut jutut toimivat jollain kun toisilla ei? 

Miksi tietyt printit toimivat, kun toiset taas näyttävät väsyneiltä tai halvoilta. Muoti tai trendivillitykset eivät ole koskaan kiinnostaneet, vaan enemmänkin se itseään ilmaiseva ihminen sen asun takana. 

Kun saan asiakkailtani tiedot, mistä vartalo-osasta he tykkäävät itsessään enemmän ja mistä vähemmän ja millä adjektiiveilla he kuvailisivat haluamaansa tyyliään, näen jo mielessäni kuka hän on pukeutujana. 

Hän joka haluaa näyttää coolilta, rennolta ja hieman boheemilta ei luonnollisestikaan saisi naisellisia peplum helmoja tai tiukkoja bleisereitä sovitettavakseen. Enkä lähtisi minimalistiselle pukeutujalle ehdottamaan värikkäitä röyhelöpaitoja tai kukkamekkoja. Kysymys on siis siitä, että tietää vaistomaisesti ja konkreettisesti mitä ihmiset tarkoittavat, kun he kuvailevat ideaali lookkiaan. Valokuvien avulla rakennan lopulliset asukokonaisuudet. Hyvin pienelläkin vaatevalikoimalla voi luoda useita täysin erilaisia yhdistelmiä. 

 

3. ”Vaatekaupassa en koskaan lähtisi edes sovittamaan tätä.”

Näytän stailauksen alkuun millaisia asukokonaisuuksia olen tehnyt. Useimmat katsovat jossain kohtaa ihmeissään, että ”mitäköhän tämä stailisti on oikein valinnut.” Haha. Mieli muuttuu, kun vaatteet saadaan päälle ja tuolloin syntyy ne suurimmat ahaa- elämykset.

Totuus on se, että suurin osa ihmisistä valitsee vaatekaupoissa niitä samoja "tuttuja ja turvallisia" vaatteita sinne sovituskoppiin (ja kassan kautta kotiin.) Vaikka valinnanvaraa olisi hurjasti se on monille vaikeaa hahmottaa, miltä itselleen vieras väri tai malli näyttäisi päällä. Sovituskoppi on harvoille se lempparipaikka, siksi sitä ei vaan jaksa edes yrittää sovittaa jotain uutta. Instyleoutin stailauksessa sovitetaan kaikessa rauhassa kaikkea mahdollista! Ja myös niistä ”vääristä” asuista tai malleista oppii paljon ja tietää sitä kautta tarkemmin mitä jatkossa kannattaa ja ei kannata lähteä sovittamaan. 

 

Ensimmäisiä stailaustöitäni. Loin bilebändille pukeutumiskarttoja, joissa on keskenään yhdisteltäviä palasia. Värikartta oli pinkki, musta ja valkoinen. Lisäsin hopean tuomaan särmää.

Ensimmäisiä stailaustöitäni. Loin bilebändille pukeutumiskarttoja, joissa on keskenään yhdisteltäviä palasia. Värikartta oli pinkki, musta ja valkoinen. Lisäsin hopean tuomaan särmää.

 

4. ”En ole koskaan käyttänyt tätä väriä!”

Useimmat ihmiset löytävät yhden tai useamman uuden värin, mitä he eivät ole koskaan käyttäneet ennen, mutta tykästyvät siihen stailauksessa. Jokaiselle ihmiselle käy kaikki värit! Kyse on siitä mitkä sävyt sopivat kenellekin parhaiten. Selkeintä on katsoa sopiiko ihmiselle lämpimät vai kylmät sävyt. Niistä maailmoista löytyykin sitten valtava kirjo värejä ja sävyjä, joita voi lisätä omaan vaatekaappiin.

 

5. "Täällä olisi mahtavaa järjestää naisten ilta!"

Useat yksilöstailauksissa käyneet ovat innostuneet valtavasti ajatuksesta järjestää ystävilleen, perheelleen tai työkavereilleen oman ryhmästailausillan. Instyleoutin kautta saa sekä upean kokemuksen, että sen helppouden mitä kiireiset naiset ovat kaivanneet- yhdessä! Ja mitä enemmän on osallistujia, sitä edullisemmaksi ilta tulee! Ei muuta kuin omaa stailausiltaa järkkäilemään.

 

Ihanat naiset järjestivät ystävälleen Johannalle yllätyssynttärit Instyleoutin tilassa! 

Ihanat naiset järjestivät ystävälleen Johannalle yllätyssynttärit Instyleoutin tilassa! 

 

Näissä tunnelmissa nukkumaan!

Rauhallista iltaa,

Anni

Anni RoineComment