Syyskuun vaatekaappi 2- Vaihtoehtoja perinteisiin pukeutumisratkaisuihin

Paksu neule syystakin sijaan ja mekko neuleen korvikkeena.

Näin se syksy vaan saapui ja kaapista on saanut kaivaa vähän lämpimämpää vaatetta päälle. Monet uusivat tässä vaiheessa syystakkia. Oletko miettinyt, että syksyllä monesti paksu neule riittää takin sijaan? Toki sadesäällä saa kantaa mukanaan sateenvarjoa, jotta neule ei imaise kaikkea vettä itseensä. Tai sitten pukee erikseen sadetakin päälle. Muuten lämmin neule toimii takkina loistavasti!

Tässä postauksessa perehdyn Thought- ekomerkin upeaan printtineuleeseen, sekä monikäyttöisen midi-mekkoon, josta saa loistavan neuleen korvikkeen.

1. Thought- printtineule- 129,95€

Asiakkaat ovat kertoneet minulle useaan otteeseen, kuinka turhautuneita he ovat neuleisiin. Nykyään ne harvemmin kestävät käyttöä ja nyppyyntyvät heti, vaikka tuotteen hinta lupailisikin muuta.

Tämä Thoughtin neule on 85% luomupuuvillaa ja 15% villaa. Jo pelkästään neuleen painosta huomaa, että se on erittäin laadukas. Kuidut on neulottu tiiviisti yhteen, eikä materiaalin määrässä olla säästelty. Voin luvata, että tämä neule ei kuulu siihen samaan kategoriaan niiden huonolaatuisten kanssa. Tämä kestää.

Luonnonkuitujensa ansiosta tuote hengittää ja villa myös lämmittää. Neuleen alle on helppoa kerrospukea vaatetta mikäli haluaa käyttää sitä takinomaisesti. Tuolloin kannattaa tilata neule oman koon mukaan. Mikäli kuitenkin haluaa neuleesta istuvampaa versiota, voi myös valita pienemmän koon. Hartiaistuvuutta saa paranneltua yksinkertaisesti vetämällä neuletta enemmän olalle. Myös iso huivi auttaa siinä, että saadaan tasapainotettua mittasuhteita ja asukokonaisuuden volymia.

Neuletta on helppoa yhdistellä minkä vaan värin kanssa, koska siinä on neutraalit sävyt. Toista vahvaa printtiä en pukisi alle. Säkkimäistä pitkää asua en myöskään suosittele neuleen kanssa. Muuten kokonaisuudesta tulee helposti raskas ja kroppa häviää kaiken sen kankaan alle. Lyhyt löysä tunika käy, koska tuolloin kapeat jalat näkyvät. Mikäli haluat asukokonaisuuteen lisää tyyliä, kannattaa pukea jalkaan korolliset nilkkurit tai saappaat. Rennomman lookin saat luotua vaikka tennareilla tai muilla matalapohjaisilla kengillä.

Jos haluat kestävää, ekologista, uniikkia ja tyylikästä neuletta suosittelen lämpimästi tätä Thoughtin neuletta!

2. Midi- mekko, joka toimii neuleen korvikkeena- 49,95€

Oletko sinäkin kyllästynyt pitämään sisätiloissa niitä samoja neuleita paidan tai topin päällä? Monille bleiseri tuntuu liian viralliselta, mutta muita vaihtoehtoja neuleelle on vaikeaa keksiä. Tässä olisi yksi loistava vaihtoehto niiden sijaan.

Mikäli kuulut siihen porukkaan, joka haluaa mahdollisimman helppohoitoisia arkivaatteita niin tämä midi- mekko on juuri sellainen! Polyesteriä ei tarvitse silittää, se on helppo pestä 40 asteessa ja se kestää aikaa. Tässä mekossa on huikeat ja käytännölliset yksityiskohdat. Napit kulkevat alas asti mikä mahdollistaa sen, että sitä on helppo pitää auki muiden vaatteiden päällä. Kiristysnauhat rintojen alla tuovat vyötäröä kauniisti esille. Kireyden voi myös valita oman maun mukaan. Pääntiessä ei ole kauluksia, joten alle voi hyvin pukea kauluspaidan kuten kuvissa näkyy. Kokeile myös vaikka kireätä poolopaitaa alle näin syksyn aikaan. Selässä on laskos, joka antaa vähän lisää tilaa hartioille.

Istuvuudessa kannattaa ottaa huomioon oma hartialeveys. Mikäli omaat omaan kokoosi nähden leveät hartiat tai suuret rinnat, suosittelen ottamaan isomman koon kuin normaalisti, jotta tuote varmasti istuu hyvin ylhäältä. Se on oikeastaan ainoa kohta, mistä mekko voi puristaa. Muuten tuote on helppo pukea päälle, joko neuleen sijaan tai sellaisenaan mekkona. Juhlavampaan tilaisuuteen pue mekon kaveriksi läpinäkyvät sukkahousut, korkkarit ja näyttävä koru. Uskon, että tämä on sellainen vaate, joka ei jää sinne kaapin perukoille pölyttymään!

Toivottavasti näistä neuvoista oli teille hyötyä. Laittakaa Facebookissa viestiä mikäli kaipaatte vielä jotain lisätietoja.

Ihanaa alkanutta viikkoa!

Instyleout/ Anni

https://www.instyleout.fi/kauppa/nd80yypeyt51xxf0mu3htez5dqkuyi

https://www.instyleout.fi/kauppa/napillinen-tunikamekko