Syyskuun vaatekaappi 2018- Boho Casual

Nimetön suunn.malli (15).png

Instyleoutin vaatteiden verkkokauppa aukeaa nyt perjantaina 7.9.2018 ensimmäistä kertaa ja teemana on Boho Casual! Boheemi- look, eli lyhyemmin sanottuna boho, viittaa rentoon elämäntyyliin. Boheemi tyylisuuntaus rinnastetaan monesti hippi- henkiseen pukeutumiseen, mutta on mielikuvaltaan ehkä hieman huolitellumpi. Halusin tarjota vaihtoehtoja, jotka toimivat helposti sekä arjessa että töissä, ja niin että mahdollisimman monia vaatteita pystyisi yhdistelemään myös keskenään. Keskityn tämän kuukauden neljän blogipostausten aikana jokaiseen tuotteeseen erikseen, näytän miten niitä voi stailata muiden kanssa ja missä niitä voi käyttää. Aloitan myynnin varovaisesti pienillä kappalemäärillä, joten jos jotain haluaa itselleen näistä, kannattaa reagoida nopeasti! 

Syyskuun vaatekaappi-kollaasi.jpg

 

Toivon, että tästä tulee monille hyvä inspiraation lähde! Instyleoutin arvojen mukaisesti myynnissä tulee aina olemaan myös kierrätettyjä ja eko- vaatteita/ asusteita! Ensimmäisenä haluan nostaa esille Thought- merkin- luomupuuvillaisen kimonon.

1. Ekologinen kevyt kimono

Neljä tapaa stailata Thoughtin kimono

Neljä tapaa stailata Thoughtin kimono

Thought- vaatemerkkiä haluan hehkuttaa aivan alkuun. He ottavat huomioon jokaisen osa-alueen vaatteiden valmistuksessa. Koko tuotantoprosessi on valvottu niin kuidusta lankaan kuin materiaalista valmiiseen tuotteeseen. Valmistus tapahtuu Kiinassa ja he suosivat ainoastaan luomu- ja luonnonkuituja. Työntekijöitä arvostetaan ja heille maksetaan hyvää palkkaa. Keskittämisen myötä turhia edes takaisin lähettelyjä ei tule, joten kuljetuksista koituvat saastutukset on saatu minimoitua. Lue lisää yrityksestä täältä.

Kimonot ovat vaatteina todella monikäyttöisiä. Yksinkertaisen asun saa hetkessä muunnettua mielenkiintoiseksi heittämällä päälle printti- kimonon. Tämä kyseinen kimono on loose-fit mallia, siksi en suosittele yhdistämään muita löysiä vaatteita alle, jotta kokonaisvaikutelmasta ei tulisi liian raskas. Mikäli kuitenkin haluat pukea löysät housut jalkaan, tulee niiden olla korkeavyötäröistä mallia, jotta saadaan vyötärö kimonon alta esille. Ja löysän paidan kanssa tulee vuorostaan pukea tiukat housut. Ei kannata yhdistää muita printtejä tämän kimonon kanssa, jotta asusta ei tule visuaalisesti liian sekava. Voit hakea inspiraatiota kimonon väreistä ja pukea alle samansävyisiä vaatteita. Kaikki neutraalit värit toimivat ainakin.

Jos käytät mekkoa alla, katso että mekon helman pituus jää joko lyhyemmäksi tai saman mittaiseksi kuin kimonon helma, jotta mittasuhteet eivät kärsisi. 

Mikäli luomupuuvilla (ja muut) materiaalit kiinnostavat, kannattaa lukea blogipostaukseni aiheesta.

2. Raikas viskoosi paita

Neljä tapaa stailata keltainen viskoosi kauluspaita

Neljä tapaa stailata keltainen viskoosi kauluspaita

Q2- merkin lyhyt keltainen kauluspaita on super raikas lisä omaan vaatekaappiin, etenkin jos käyttää paljon neutraaleja värejä. Kuten ylläolevista seteistä voi huomata, se toimii piristyksenä esim. neuleen alla mutta rohkeimmat voivat käyttää sitä sellaisenaan. Farkkujen kanssa paita toimii arjessa ja pilkullisten housujen kanssa myös töissä. Tämän lisäksi voit helposti yhdistää paitaa klassisen mustan tai kuviollisen hameen kanssa. Vaihtoehdot ovat rajattomat! Paidan sävy ei välttämättä sovi heille, jotka yleensä suosivat keltaisissa sinapin sävyä.

Materiaalina viskoosi on ihanan hengittävä ja kevyt. Monet kevyet viskoosit rypistyvät (ja myös siliävät) herkästi. Muiden hyvien käyttöominaisuuksien vuoksi viskoosi on silti oma lempparini. Jos kuulut siihen porukkaan, joka ei jaksa silittää vaatteita suosittelen ostamaan höyrystimen. Hintaluokka pyörii 50-100€ välillä ja lupaan, että se nostaa kaappisi sisällön aivan uusiin sfääreihin. Höyryttäminen on niin helppoa, tapahtuu kädenkäänteessä ja kaikki ne ohuet sifonkiset paidat, jotka lojuvat kaapin pohjalla näyttävät taas yhtä hyvältä kuin kaupassakin!

Paita kannattaa pestä max. 30 asteessa, jotta se ei kutistu. Ohuista viskoosi paidoista ei voi koskaan tietää mikäli ne kutistuvat vai ei. Omistan useita viskoosi paitoja ja toiset ovat tismalleen samannäköisiä kuin ostohetkellä ja toiset ovat kutistuneet, useimmiten pituudesta. Tässä kyseisessä paidassa helma on aika pitkä, joten kutistumisvaraakin on jonkun verran. Ja rinnan kohdalla oleva verkko on polyesteriä mikä ainakin pysyy muodossaan ja tukee muuta paitaa. T- paidassa on kainalot auki, eli hihat eivät myöskään purista. Selkään on myös selkeästi jätetty hyvin tilaa, jotta malli istuu mahdollisimman monelle. 

Upeana mallina toimi siskoni, joka käyttää kokoa S tai M tuotteesta riippuen. Hänellä on leveät hartiat ja urheilullinen vartalo. Nämä tuotteet käyvät oikeastaan kaikille vartalotyypeille.

Seuraavassa postauksessa käsittelen muita Syyskuun vaatekaapin- tuotteita. Inspiraatio- ja asukuvia tulee enemmän Instragramin puolelle (Instyleoutanni). Toivottavasti näistä neuvoista oli teille hyötyä! Aina voi kysyä lisää mikäli jokin mietityttää.

Ostoksille pääset täältä. 

- Anni