Instyleoutin arvot

 

Pukeutumisen tulisi lähtökohtaisesti olla iloinen asia- tapa ilmaista itseään ja sopeutua eri tilanteisiin. Nykyinen keskustelu vaateteollisuuden raadollisuudesta pakottaa ihmisiä tekemään radikaaleja muutoksia omiin kulutustottumuksiin. Toisille vallitseva keskustelu tuntuu taas liian raskaalta ja he haluavat pitää kiinni pukeutumisen nautinnosta. Ajatus yhden ihmisen vastuusta voi olla liian abstrakti käsite ja jatkuva informaatiotulva hankaloittaa erottamaan sen, mikä on oikeasti hyvä tai huono valinta. Ymmärrän tuskanne!

Thought

Thought

Instyleout haluaa pitää fokuksen tyylissä tekemällä samalla mahdollisimman paljon oikeita valintoja ottamalla huomioon sekä maapallon nykyisen tilanteen, että ihmisen siinä keskiössä. Sen takia vaatevalikoimassa on brändejä, jotka tarjoavat hinta- laatu suhteeltaan todella laadukkaita ja tyylikkäitä vaatteita- eettisesti. Tämän lisäksi valikoimassa on kierrätettyjä vaatteita, jotta asiakkaiden ei tarvitsisi itse nähdä vaivaa lähtemällä kirppikselle- uuden valmistaminen on aina ympäristön kannalta haitallisempaa, kuin käytetyn hyödyntäminen.

Uskon vahvasti, että mitä paremmin oppii tunnistamaan sen mistä tykkää ja mistä ei, sitä vähemmän tulee ostettua turhaa tavaraa. Instyleoutin arvoihin kuuluu vahvasti kollektiivisen ymmärryksen lisääminen eikä ihmisen syyllistäminen. Siksi tämä on paras paikka tulla uusimaan omaa tyyliään- hyvällä omatunnolla.

Closet London

Closet London

Instyleoutin valikoimassa olevat brändit:

Thought (Iso-Britannia)

Materiaalit tuotetaan ja vaatteet valmistetaan vastuullisesti Kiinassa. Koko tuotanto tapahtuu yhdessä paikassa, jolloin ei tarvitse lähettää tavaraa paikasta toiseen. Thought:in vaatteet valmistetaan mm. hampusta, luomupuuvillasta, tencelistä ja muista luonnonmateriaaleista. Laadun tuntee, kun vaatteen pukee päälle.

Closet London (Iso- Britannia)

Closet London valmistaa tyrmäävän upeita vaatteita tyylikkäille naisille. Kankaat tulevat Euroopasta ja kaikki vaatteet valmistetaan Lontoossa.

Lanti

Lanti

Lanti (Puola)

Puolassa valmistetut ajattomat vaatteet ovat klassisen tyylikkäitä ja monikäyttöisiä. Laatu näkyy vaatteiden ompelujäljestä.