Aika kulkee nopeasti. Joskus voi tuntua, että liiankin nopeasti. Lapset kasvavat, suhteet päättyvät ja välillä tipahdamme tyhjän päälle. Mutta tänään päätit, että elämä voittaa! 

Kävelet vaatekaapillesi, kaivat esiin ja vedät jalkaan ne täydellisesti istuvat housut. Lisäksi puet päälle sen kuviollisen paidan, joka saa sinut hehkumaan. Lisäät vielä huulipunan, ripsiväriä ja korkkarit. Katsot itseäsi peilistä pitkästä aikaa tämän näköisenä ja hymyilet isosti. 

Kyyneleet nousevat silmiisi ja sanot peilikuvallesi:

“Siinähän sinä olet. Olen kaivannut sinua.”
- - - - - - -

Lapset pyörivät jaloissa ja töissä on kiire. Mietit milloin olet viimeksi saanut omaa aikaa? Et edes muista. Käyt nopeasti kauppakeskuksessa ostamassa lapsille uusia vaatteita. Nappaat jonkun paidan itsellesi ale- tangosta ja huomaat kotona, että eihän se sovi minkään kanssa. Vannoit joskus, että sinusta ei tule se ihminen, joka hukkuu äitiyteen ja sen vaatimuksiin. Nyt kaappi on täynnä vieraan ihmisen vaatteita, jotka eivät sovi keskenään. Miten tässä näin kävi?

Miehesi tulee olohuoneeseen ja ilmoittaa, että hänellä on sinulle yllätys. Hän halusi piristää sinua ostamalla lahjaksi stailauksen.

Saavut seuraavalla viikolla yksityiseen tilaan, missä tuoksuu kahvi eikä ole kiire minnekään. Sovitat sinulle valmiiksi koottuja asukokonaisuuksia, jotka sopivat täydellisesti sinun elämäntilanteeseen. Itsevarmuutesi palaa asu asulta. Alat mielessäsi suunnittelemaan treffi- iltaa miehesi kanssa. Et malttaisi odottaa, että saat laittaa uudet vaatteet päällesi! 

Päätät, että et enää koskaan yritä suoriutua kaikesta yksin.

Elämä on liian lyhyt tyytymiseen. Palaa itsesi luokse ja varaa aika stailaukseen.

 
sai-de-silva-YLMs82LF6FY-unsplash.jpg

 

Kuinka Instyleout toimii:

 

1. Valitse stailaus ja varaa aika.

2. Saat varauksen jälkeen henkilötietolomakkeen sähköpostiisi, jonka avulla valitaan valmiit asukokonaisuudet.

3. Tule sovittuna ajankohtana Instyleoutin tilaan. Sinulla on kaksi tai kolme tuntia aikaa sovittaa vaatteita ja ottaa rennosti. Koko Instyleoutin vaatevarasto on sinua varten. Sovituksen yhteydessä opit sinulle sopivista väreistä, malleista ja kuinka vaatteita puetaan niin, että ne imartelevat juuri sinun vartaloasi. Pieneillä nikseillä on erittäin suuri merkitys.

4. Stailauksen lopussa voit ostaa itsellesi haluamasi vaatteet. Instyleoutin arvoihin kuuluu järkevä kuluttaminen, joten minkäänlaista tyrkytystä ei ole luvassa.

5. Stailauksen jälkeen saat kuvia sovittamistasi asukokonaisuuksista sähköpostiin tai whatup:iin, jotta muistat mitä tuli sovitettua.

Instyleoutilla on 100% tyytyväisyystakuu. Jos stailaus ei vastaa odotuksiasi, ei tarvitse maksaa!

 
 
joshua-ness-Azg6s_sk_Kw-unsplash.jpg