instyleout

 

UNOHTUMATTOMIA STAILAUSHETKIÄ NAISILLE

 

 
 
 
 
".jpg
 
 

Instyleout – In side out

jokainen meistä haluaa näyttää itseltään

 

Instyleoutin tärkein tehtävä on tarjota se kallisarvoinen hetki, jolloin keskitytään ainoastaan sinuun ja siihen kuinka haluat pukeutua. Arki vie meitä kaikkia ja joskus ajan ja energian puute on syy siihen miksi ostoksilla käyminen ei ole enää kivaa. Voi kun joku voisi hoitaa sen sinun puolestasi, eikö niin? Tai ehkä rakastat shoppailua mutta se olisi paljon hauskempaa yksityisessä tilassa oman porukan kanssa kuohuviinin kera? Instyleoutin tiloissa iloitaan, oivalletaan ja sovitetaan kaikkea- koska siihen on mahdollisuus!

 

Kuinka Instyleout toimii:

 

1. Varaa stailausaika joko itsellesi, sinulle ja ystävälle tai omalle porukalle.

2. Saat varauksen jälkeen henkilötietolomakkeen sähköpostiisi, jonka avulla sinulle osataan valita ne oikeat asukokonaisuudet.

3. Tule sovittuna ajankohtana Instyleoutin tilaan. Sinulla on 2-3 h aikaa sovittaa vaatteita ja ottaa rennosti. Koko Instyleoutin vaatevarasto on sinua varten.

4. Stailauksen lopussa voit ostaa itsellesi haluamasi vaatteet. Ostopakkoa ei luonnollisestikaan ole.

5. Stailauksen jälkeen saat kuvia asukokonaisuuksistasi sähköpostiisi. 

6. Stailausasiakkaat saavat myös vuoden Instyleout- jäsenyyden. Jäsenenä voit tulla Instyleoutin tiloihin ostoksille sovittuna ajankohtana ilman erillistä stailausmaksua. Instyleoutin Anni auttaa myös mielellään jäseniä kaikissa vaatteisiin ja pukeutumiseen liittyvissä asioissa.

 

 
 

Instyleoutilla on 100% tyytyväisyystakuu. Jos stailaus ei vastaa odotuksiasi, ei tarvitse maksaa!

 
 

Stailausta yksilölle, ryhmille ja yrityksille.

Valmiista paketeista löydät sinulle sopivan vaihtoehdon, tarvitset sitten pientä apua tai kokonaisvaltaisen muutoksen.