UNOHTUMATTOMIA STAILAUSHETKIÄ NAISILLE

 

 
".jpg
 
 

Instyleout 

jokainen meistä haluaa näyttää itseltään

 

Miltä tuntuisi jos kerrankin keskityttäisiin kaikessa rauhassa vain sinuun ja siihen kuinka sinä haluat pukeutua? Arki vie meitä kaikkia ja joskus ajan ja energian puute ovat syyt siihen miksi ostoksilla käyminen ei ole enää kivaa tai edes mahdollista. Kaupoissa on liikaa vaihtoehtoja ja ahdistaa, kun ei tiedä mistä lähteä liikenteeseen. Voi kun joku voisi ratkaista tämän ongelman puolestasi, eikö niin?

Tai ehkä rakastat shoppailua mutta se olisi paljon hauskempaa yksityisessä tilassa oman porukan kanssa kuohuviinin kera? Kuvittele synttärit, polttarit tai pikkujoulut ystävien kanssa upeassa loft- tilassa ilman häiriöitä. Instyleoutin tiloissa iloitaan, oivalletaan ja sovitetaan kaikkea mitä ei muuten tulisi koskaan soviteltua- koska siihen on mahdollisuus!

 
priscilla-du-preez-234138-unsplash.jpg

 

Kuinka Instyleout toimii:

 

1. Varaa stailausaika joko yksilö-, kaveri- tai ryhmästailaukseen.

2. Saat varauksen jälkeen henkilötietolomakkeen sähköpostiisi, jonka avulla valitaan valmiit asukokonaisuudet.

3. Tule sovittuna ajankohtana Instyleoutin tilaan. Sinulla on kaksi tai kolme tuntia aikaa sovittaa vaatteita ja ottaa rennosti. Koko Instyleoutin vaatevarasto on sinua varten. Sovituksen yhteydessä opit sinulle sopivista väreistä, malleista ja kuinka vaatteita puetaan niin, että ne imartelevat juuri sinun vartaloasi. Pieneillä nikseillä on suuri merkitys!

4. Stailauksen lopussa voit ostaa itsellesi haluamasi vaatteet. Ostopakkoa ei luonnollisestikaan ole.

5. Stailauksen jälkeen saat kuvia sovittamistasi asukokonaisuuksista sähköpostiin, jotta muistat miten vaatteita yhdisteltiin. 

6. Stailausasiakkaat saavat myös vuoden Instyleout- jäsenyyden. Jäsenenä voit tulla Instyleoutin tiloihin ostoksille varaamalla "tunnin shoppailuajan" jäsenelle ajanvarauskalenterista. Instyleoutin Anni auttaa myös mielellään jäseniä kaikissa vaatteisiin ja pukeutumiseen liittyvissä asioissa.

Instyleoutilla on 100% tyytyväisyystakuu. Jos stailaus ei vastaa odotuksiasi, ei tarvitse maksaa!

 

 
brooke-cagle-39572.jpg