Kimono-kollaasi.jpg
 

Jäsenedut

Kaikki stailauksessa käyneet saavat automaattisesti vuoden Instyleout- jäsenyyden. Jäsenenä voit turvautua Instyleoutiin myös tulevissa pukeutumiskriiseissä ja kun vaatekaappi tarvitsee täydennystä. Saat kaiken tämän kerran maksettuun palveluhintaan:

 

  • Saat vuoden ajan tulla inspiroitumaan ja shoppailemaan Instyleoutin tilaan Annin avustuksella. Ajanvaraus on helppoa täältä. Valitse vain "shoppailuaika jäsenelle" ja klikkaa itsellesi sopiva aika.
  • Ystäväsi saavat sinun suorasta suosituksesta oman yksilöstailauksen -15% alennettuun hintaan. Hänen tulee varauksen yhteydessä mainita nimesi, jotta alennus otetaan huomioon. Olet jäsenenä tervetullut hänen stailaukseensa mukaan.
  • Mikäli haluat järjestää oman ryhmästailauksen saat jäsenenä siitä hyvästä 25€ shoppailurahaa itsellesi!
  • Saat tuotteet paikan päällä aina edukkaampaan hintaan kuin verkkokaupasta. Huom. Kannattaa varmistaa ennen tuloa, että haluamasi tuote ei ole loppuunmyyty!
  • Jäsenyyden uusiminen maksaa vain 49€/vuosi! Kun jäsenyytesi vanhenee, voit maksaa uudesta vuodesta ensi kerralla kun käyt täydennysostoksilla. Uusi jäsenyysvuosi aktivoituu siitä hetkestä alkaen. Vaihtoehtoisesti voit varata minkä vaan stailauksen ja jäsenyys aktivoituu tuolloin normaaliin tapaan.