INSTYLEOUT- VAATEVAIHTARIT TO 14.2- SU 17.2

INSTYLEOUT- VAATEVAIHTARIT TO 14.2- SU 17.2

15.00

“Yhden roska on toisen aarre”

Tervetuloa mukaan Instyleoutin ensimmäiseen vaatevaihtari- tapahtumaan!

Nyt on erinomainen syy siivota vaatekaappi, laittaa käyttämättömät ja hyväkuntoiset ihanat vaatteet kiertoon ja löytää tilalle uusia herkkuja! Osallistumismaksu sisällyttää lasin kuohuvaa tai kupin kahvia, sekä ihanan elämyksellisen hetken Helsingin kattojen yllä.

Osallistuminen toimii seuraavanlaisesti:

1. Läpikäy vaatekaappisi.

2. Toimita hyväkuntoiset ja puhtaat vaatteet Instyleoutille, Klaarantie 9 osoitteeseen ti 12.2. mennessä. (Katso tilan aukioloajat kuvasta.)

Teen Hki-Espoo-Vantaa NOUTOREISSUN su 3.2! Eli mikäli haluat, että nappaan vaatteesi kotisi lähettyviltä, laita oma kierrätyspussi valmiiksi ja osta lippu ennen la 2.2. Suunnittelen reitin lipunostaneiden mukaan.

Miksi vaatteet tulee toimittaa etukäteen?

Näin jokainen voi halutessaan laittaa myös isomman määrän vaatteita kiertoon. Vältämme kaaoksen vaihtaripäivinä ja saadaan kaikki vaatteet kauniisti esille ennen vaihtareiden alkamista. Näin elämys on kaikille miellyttävämpi.

Mitä vaatteita voi vaihtaa?

Anna vaihtoon sellaisia vaatteita, mitä kehtaisit antaa myös omille ystävillesi. Varmista, että vaatteet ovat sekä puhtaat, että ehjät.(paitoja, housuja, mekkoja, takkeja jne.) Voit myös tuoda koruja, vöitä, hattuja ja laukkuja.

3. Tule löytämään uusia aarteita kaappiisi vaihtaripäivinä ja nauti niistä puhtaalla omatunnolla saastuttamatta maapalloa! Saat ottaa vaatteita myös Instyleoutin kierrätysvalikoimasta.

Torstaista lauantaihin voit ottaa suunnilleen yhtä paljon kuin toit, tai vähemmän (tätä ei lasketa, vaan jokainen tietää itse mitä on tuonut). Sunnuntaina voit ottaa vapaasti niin paljon, kuin haluat. Näin varmistamme, että tavaraa riittää tasapuolisesti sunnuntaihin asti.

VAIHTARIPÄIVIEN AUKIOLOAJAT:

To 14.2 klo 10-19

Pe 15.2 klo 10-21

La 16.2 klo 10-17

Su 17.2 klo 12-16

Lippuja on myynnissä 100 kpl.

Tule ja ota kaveri mukaan! Nähdään vaihtareissa!

Quantity:
Lisää ostoskoriin