Haluatko tulla stailaukseen (2).png

Ryhmästailaus:

 • Kesto 2,5 h- 249€ (Lisäaikaa + 29€/ alk. 30 min)

 • Osallistujia 5-15.

 • Alussa on noin 30 min opetusosio valitsemastanne teemasta.

 • Stailisti tekee valmiiksi rekille kymmenen inspiroivaa teemaan sopivaa asukokonaisuutta, joita pääsette sovittamaan opetusosion jälkeen.

 • Haluatko henkilökohtaista stailausta ryhmässä?
  Jokainen osallistuja voi halutessaan tilata itselleen viisi uniikkia asukokonaisuutta, jotka luodaan ennakkoon saatujen perustietojen avulla. Lisähinta 19€/ henkilö.

 • Tilassa saa vapaasti sovittaa mitä haluaa. Stailisti on apunanne siinä missä kaipaatte. Lopuksi jokainen voi ostaa omat lempivaatteet itselleen.

  Arkisin klo 10-15 välisenä aikana kaikissa stailauksissa saa - 20% alennusta uusista vaatteista.

  Arki-iltaisin 15-21 välillä, sekä vkl kaikissa stailauksissa saa -15% alennusta uusista vaatteista.


Teema 1. Työ ja Arki- Miten pukeutua nykymaailmassa

Vanhat pukeutumisetiketit ovat muuttuneet ja pukeutuminen on vapautunut monissa työpaikoissa. Miten voi pukeutua samoihin vaatteisiin töissä ja arjessa ilman, että on ali- tai ylipukeutunut? Pureudumme tähän teemaan kurkkaamalla lyhyesti pukeutumisen historiaan ja siihen, miten olemme tulleet siihen tilanteeseen missä nyt ollaan.

Tämän stailauksen tavoitteena on pureutua vähän pukeutumisen psykologiaan ja siihen, mikä ohjaa meitä pukeutujina. Tulette ymmärtämään paremmin syyn, miksi oma vaatekaappi voi ahdistaa. Tavoitteena on rohkaista jokaista löytämään se oma tapa ilmaista itseään ulkoisesti, kunnioittamalla samalla työpaikan nykyajan “sääntöjä.” Ehkä huomaatte, että niitä sääntöjä ei ole paljon, mutta jokin sisälläsi rajoittaa sitä omaa pukeutumista?


Teema 2. Kapselikaappi- Miten rakentaa helppo vaatekaappi

Miten luodaan vaatekaappi, missä kaikki vaatteet sopivat keskenään? Kapselipukeutuminen tai oman vaatekaapin selkeyttäminen on tehokas tapa tehdä pukeutumisesta mutkatonta ja helppoa.

Tämän ryhmästailauksen tavoite on opettaa kapselikaapin rakentamisen perusteet, mitä tarvitset ja mistä kannattaa luopua. Mikäli tavoitteena on kokonaisvaltainen muutos tai vain minikapselin luominen esim. töihin, tämä on se teema, mikä kannattaa valita. Tulette myös huomaamaan miksi selkeyttäminen ei tee pukeutumisesta tylsää- päinvastoin!


Teema 3. Vastuullisuus- Miten voi tehdä parempia valintoja

Monet meistä tietävät, että vaateteollisuus saastuttaa maapalloamme valtavasti ja haluaisimme yksilöinä tehdä parempia kulutusvalintoja. Oman arjen tasapainoilun ohella tuntuu kuitenkin liian isolta palalta perehtyä siihen, millä valinnoilla voimme oikeasti vaikuttaa.

Tämän stailauksen tavoitteena on antaa muutamia hyviä vinkkejä siihen, miten voimme minimoida omaa hiilihalanjälkeä oikeilla pukeutumisvalinnoilla. Tulette oppimaan paljon materiaaleista kuten esim. miten luomupuuvilla ja tavallinen puuvilla poikkeavat toisistaan. Stailauksessa otetaan myös huomioon ihminen, eli ei lähdetä liikenteeseen syyllistämisen vaan uteliaisuuden kautta. Ehkä tämän stailauksen jälkeen heräteostosten tekeminen vähenee, koska se ei vaan enää tunnu niin hohdokkaalta vaihtoehdolta?