Style swap @ Apollo street bar 22.5.19
May
22
3:00 PM15:00

Style swap @ Apollo street bar 22.5.19

MITEN OSALLISTUA STYLE SWAP- TAPAHTUMAAN?

  1. Osta lippu 18.5 mennessä. (Early bird-hinnat 30.4 asti!) Liput->

  2. Valitse omat STYLE SWAPiin tulevat vaatteet ja asusteet. Mitä voit antaa vaihtoon? Ohjeet täältä.->

  3. Lipun ostaneiden vaatteet noudetaan (ja kuntotarkastetaan) valitsemastasi osoitteesta Hki-Espoo-Vantaa alueelta su 19.5. (Osoite kysytään lipun oston yhteydessä. Osoitteen muutoksesta voi ilmoittaa 18.5 asti) Ks. kuvasta noutokierroksen suuntaa antava aikataulu.

  4. Voit vaihtoehtoisesti tuoda vaatteesi Espoon Laajalahteen ma 20.5 tai ti 21.5 klo 9-22 välillä. Osoite annetaan yksityisesti lipun oston jälkeen.

  5. 10kpl + 10kpl lippua myydään VAIN ihmisille, jotka eivät asu Hki-Espoo-Vantaa alueella. Nämä henkilöt voivat tuoda vaatteensa suoraan tapahtumapaikalle ja heidän vaatteensa asetellaan esille vasta tuolloin. (Valitse liput, joissa lukee EI PK- seudulta ja kirjoita “Tuon itse”, kun kysytään osoitetta.)

  6. Nimesi toimii pääsylippuna. Ota itsellesi yhtä monta (tai vähemmän) uutta kierrätysvaatetta, kuin toit.

*STYLE SWAPissa vaatetta laitetaan esille sitä mukaan, kun sitä menee. Ei ole toisin sanoen väliä missä vaiheessa tapahtumaa tulee paikan päälle. Päivä on jaettu kahteen osaan klo 15-18 ja klo 18-21, jotta ei tulisi liikaa tungosta. Olkaamme solidaarisia toisiamme kohtaan. Ei hamstrata itsellemme isoa kasaa kerralla, vaan katsotaan muutamaa vaatetta ja laitetaan kauniisti takaisin ne mitä ei oteta. Ennen kaikkea nautitaan huikeasta luksus kierrätyspäivästä upeassa ympäristössä. Tervetuloa!

Apollo Street Bar- After work- hinnasto. (Voimassa koko tapahtuman ajan)

*Instyleout ei tarkista, kuinka paljon ihmiset ottavat vaatteita, vaan jokainen tietää itse paljonko voi ottaa. Instyleout ei ole myöskään vastuussa siitä, että kaikki löytäisivät itselleen mieluisia vaatteita.

View Event →