Haluatko tulla stailaukseen (2) kopio 3.png
 

169€- 1,5 H / 3-15 Henkeä

“SANKARIN HETKI”- stailaus tarjoaa polttari- tai synttärisankarille unohtumattoman hetken päivän päätähtenä Instyleoutin upeassa tilassa!

Tilaisuuden voi järjestää täysin yllätyksenä, täyttämällä stailaukseen tarvittavan henkilötietolomakkeen etukäteen sankarin puolesta (hauskoja tarinoita on ollut mm. miehen salaretkistä tulevan vaimonsa kaapilla). Näin sankari pääsee sovittamaan hänelle luotuja asukokonaisuuksia heti, kun saavutte tilaan!

Muu porukka voi samalla luoda omia asukokonaisuuksia sankarille tai shoppailla itselleen vaatteita Instyleoutin laajasta vaatevalikoimasta.

Kaikki muistaa elokuvista ne ihanat kohtaukset, joissa naiset menevät yhdessä kauppaan sovittamaan vaatteita ja pitämään hauskaa. Vain Instyleoutin tilassa on mahdollista tehdä sitä- omassa rauhassa!

Tilaan voi tuoda omia juomia ja ruokia, mikäli haluaa skoolata kuohuvalla. Tällaista hetkeä sankari ei tule koskaan unohtamaan. Tervetuloa!

 

LISÄAIKAA 29€/30 MIN

STAILAUSTA MUILLEKIN +39€/Henkilö

IMG_4804.JPG
IMG_4790.JPG

Arkisin klo 10-15 välisenä aikana kaikissa stailauksissa saa - 20% alennusta uusista vaatteista.

Arki-iltaisin 15-21 välillä, sekä vkl kaikissa stailauksissa saa -15% alennusta uusista vaatteista.


Tämä oli varmaan paras kokemus IKINÄ - Piia, Polttarisankari kesällä 2019
Suuret suosittelut! Olimme viettämässä äitimme yllätys synttäreitä ja Instyleout oli yksi matkan etappi. Päivänsankarin mukaan tämä oli myös parasta koko päivässä. Anni oli katsonut lähettämiemme kuvien ja kuvauksen perusteella sankarille sopivia vaatteita, josta löytyikin reilu parin tunnin päätteeksi suuri kasa kotiin vietävinä hienoja uusia asukokonaisuuksia pukeutumisvinkkeineen.

Paikka oli ihastuttava kattohuoneisto ja tunnelma oli loistava kera musiikin ja juomien. Annille täydet pisteet ja annoinkin jo suoraan palautetta että jatka vain samaan malliin! - Irina