Instyleoutin tarina

Moikka!

Minä olen Anni, syntynyt vuonna 1990, vaimo ja kahden ihanan pojan äiti ja haluaisin kertoa teille hieman siitä, miten Instyleout syntyi.

Instyleoutin ydinkonsepti syntyi yön pimeillä tunneilla. Kysyin itseltäni uudestaan ja uudestaan, usean kuukauden ajan; Millainen stailauspalvelu olisi nykypäivän ihmiselle ihanteellinen ja sellainen, mitä voisin itsekin hyödyntää asiakkaana?

Sen tulisi ainakin olla helposti lähestyttävä. Haluaisin olla viihtyisässä ympäristössä. Toivoisin, että minut huomioitaisiin yksilönä. Rennosta tunnelmasta huolimatta, kokemuksen tulisi olla arjen yläpuolelle nostattava elämys. Näitä ajatuksia pyöritellessäni oivalsin, että stailausyritys voisi tarjota nämä kaikki asiat asiakkailleen, mikäli se omistasi stailauksessa käytettävät vaatteet. Sen sijaan, että asiakas maksaisi kahdelle yrittäjälle (stylistille+ vaateliikkeelle) hän maksaakin vain yhdelle yrittäjälle. Ja näin ollen valikoimassa voisi olla brändejä, jotka ovat asiakkaille hinta- laatusuhteeltaan paras diili.

Minun luovuuden, intuition ja elinikäisen intohimon kautta, uskon ymmärtäväni sinun toiveitasi ja miten kuvailemasi adjektiivit näyttäytyvät vaatteissa. Tästä syystä koen osaavani sanoa vaistomaisesti, minkä tyyliset vaatteet sopivat kenellekin, vain lyhyen kuvauksen pohjalta.

Ensimmäisen äitiyslomani jälkeen vuonna 2015 en palannutkaan vanhoihin työtehtäviini ravintolamaailmaan, vaan hakeuduin stailauspainotteiseen vaateliikkeeseen töihin selkeällä missiolla; oppiakseni mahdollisimman paljon naisten pukemisesta ja saadakseni varmuuden oman toiminnan perustamiseen. Samoihin aikoihin valmistuin myös vaatetusartesaaniksi, missä erityisesti materiaalit tulivat hyvin tutuksi. Tällä pohjalla lähdin toteuttamaan täysin uutta konseptia, tavoitteena mullistaa vaatealaa.

Tähän päivään mennessä olen stailannut satoja naisia ja oppinut kaikilta valtavasti. Olemme oivaltaneet, nauraneet ja itkeneet yhdessä. Kaiken toiminnan ytimessä on aina inhimillisyys ja ymmärrys. Haluan vilpittömästi auttaa, enkä siksi pyri myymään väkisin mitään. Kukaan ei voita sillä mitään.

Instyleoutin tila on paikka missä voi nauttia elämästä ja itsestään upean näköisenä! Sinä ansaitset sen!

Free yourself, be yourself, inside out.

Kiitos ajastasi. Nähdään pian!

-Instyleout/ Anni