facebook_1509568271698 (1).jpg
 

Instyleoutin tarina

 

Moikka!

Minä olen Anni, syntynyt vuonna 1990, vaimo ja ihanan pojan äiti ja haluaisin kertoa teille hieman siitä miten Instyleout syntyi.

Instyleoutin konsepti syntyi yön pimeillä tunneilla. Kysyin itseltäni uudestaan ja uudestaan, usean kuukauden ajan; Millainen stailauspalvelu olisi nykypäivän ihmiselle ihanteellinen ja sellainen, jota itsekin hyödyntäisin?

Ainakin helposti lähestyttävä. Edullinen. Tapahtuisi rauhallisessa ympäristössä. Olisi yksilöä huomioiva, innostava ja rento. Ekologisia arvoja noudattava. Ei liian hienosteleva mutta silti arjen yläpuolelle nostattava elämys. 

Minun pukeutumistyylistäni löydät muusikon ja rokkarin, luonnonläheisen hipin, tyylikkään aikuisen naisen tai värikkään etno pimun, päivästä riippuen. Luovuuden, intuition ja elinikäisen intohimon kautta uskon ymmärtäväni myös sinun toiveitasi ja miten kuvailemasi adjektiivit näyttäytyvät vaatteissa. Se, että vaate "puhuu sinulle" ja osaat vaistomaisesti sanoa minkä tyyliselle ihmiselle se sopii, on mielestäni stailistin tärkein taito vaikka vartalomalliit, värit ja materliaalit ovatkin ne ammatilliset peruspalikat.

Äitiyslomani jälkeen en palannutkaan vanhoihin työtehtäviin ravintolamaailmaan, vaan hakeuduin stailauspainotteiseen vaateliikkeeseen töihin selkeällä missiolla; oppiakseni mahdollisimman paljon naisten pukemisesta ja saadakseni varmuuden oman toiminnan perustamiseen.

Tähän päivään mennessä olen stailannut satoja naisia ja oppinut kaikilta valtavasti. Olemme oivaltaneet, nauraneet ja itkeneet yhdessä. Kaiken toiminnan ytimessä on aina inhimillisyys ja ymmärrys- kiusallisen ja epöaidon tuputtamisen sijaan. Ei elämän tarvitse aina olla niin vakavaa! Instyleoutin tiloissa pidetään kivaa, nautitaan elämästä ja siitä ketä me olemme yksilöinä ja naisina!

Free yourself, be yourself, inside out.

Kiitos ajastasi. Toivottavasti nähdään pian!

-Instyleout/ Anni


Ps. Jos stailaus jännittää tai ajattelet, että se on luksusta vain harvoille niin muista- sinua varten Instyleout on perustettu.