Tilaus

 

Toimitus

Verkkokaupasta tilattu tuote maksetaan kortilla, suojatulla yhteydellä ja tilaus toimitetaan asiakkaille postitse tai sovitaan ajankohta noudolle. Asiakas saa tilausvahvistuksen sähköpostiin.

Toimitusmaksu on kiinteä 2,95€. Arvioitu toimitusaika 3-5 arkipäivää. Asiakkaalle tulee sähköpostivahvistus, kun paketti on lähetetty.

Palautus

Kun palautat paketin, tulee asiasta ilmoittaa Instyleoutille sähköpostitse (anniroine@instyleout.fi). Palautusaikaa on 14. vuorokautta tuotteen saapumisesta. Toimitusosoite on Instyleout, Klaarantie 9, 00200 Helsinki. Muistathan lisätä myös puhelinnumeron palautuksen tietoihin +358 50 3455489. Asiakas vastaa itse palautuksen postituskuluista (Postin nettisivujen kautta hinta on noin 5,20-5,90€). Rahat palautetaan asiakkaan tilille, kun tuote/tuotteet ovat saapuneet takaisin. 

Reklamaatiot käsitellään lähettämällä sähköpostia osoitteeseen anniroine@instyleout.fi. Huom! Jokainen Sorukan laukku on valmistettu kierrätetystä nahasta, joten tuotteissa saattaa ilmetä valmiiksi epätäydellisyyksiä. Huomioithan sen ennen reklamaatiota.