Haluatko tulla stailaukseen (1) kopio.png

129€ - 1,5h

”YLLÄTÄ ITSESI”- stailauksen tavoite on haastaa omia rutinoituneita kaavoja pukeutumisessa, antamalla stylistille täysin vapaat kädet!

Sinulta pyydetään vaatekoot, vartalokuvat ja lyhyt kuvaus omasta elämästäsi. Niiden avulla rakennetaan valmiit asukokonaisuudet, jotka tarjoavat sinulle täysin tuoreen, objektiivisen näkökulman omaan pukeutumiseen.

Tämä stailaus sopii kaikille, jotka ovat valmiita haastamaan omaa pukeutumista ja pitämään samalla hauskaa leikittelemällä eri väreillä, leikkauksilla ja tyyleillä! Tulet löytämään itsestäsi täysin uuden puolen!

129€ - 1,5h

”PERUSTA KUNTOON”- stailauksen tavoite on saada kaappiin ne laadukkaat ja neutraalit vaatteet, jotka palvelevat pitkään.

Monet ostavat kaupasta vain ”kaikkea kivaa” unohtaen ne tyylin ehdottoman tärkeät perus palikat. Pukeutuminen ja vaatteiden yhdisteleminen helpottuu todella paljon, kun vaatekaapin perusta laitetaan kuntoon. Stailauksessa pääset sovittamaan sinulle valmiiksi valittuja, neutraaleja ylä- ja alaosia.

Stailaus sopii hyvin myös kapselivaatekaappia tai ajatonta tyyliä rakentavalle henkilölle. Voit halutettasi ottaa kaapistasi mukaan ne muutamat hankalat vaatteet, joita on ollut vaikeaa yhdistää mihinkään.

199€ - 2h

”UUDISTA TYYLISI”- stailauksen tavoite on tuoda kokonaisvaltaista muutosta pukeutumiseen. Stailauksessa otetaan huomioon elämäsi eri osa-alueet ja vaatimukset. Asukokonaisuudet luodaan sen mukaan.

Tulet kahden tunnin aikana sovittamaan sinulle valmiiksi luotuja asukokonaisuuksia. Opit sovituksen yhteydessä miten vaatteita puetaan, jotta ne imartelisivat vartaloasi mahdollisimman hyvin. Myös materiaalit tulevat paljon tutummiksi. Stailauksen päätyttyä sinulla on selkeä visio siitä, kuka haluat olla pukeutujina ja mitä viestiä haluat lähettää muille pukeutumisellasi.


Arkisin klo 10-15 välisenä aikana kaikissa stailauksissa saa - 20% alennusta uusista vaatteista.

Arki-iltaisin 15-21 välillä, sekä viikonloppuisin kaikissa stailauksissa saa -15% alennusta uusista vaatteista.


Aivan loistava palvelu! Anni oli kerännyt valmiiksi rekillisen vaatteita. Olin antanut vapaat kädet ja onneksi tein niin. Kokeilin vaatteita ja värejä, joita en ikinä olisi itse kaupasta valinnut. Kaikki vaatteet olivat ihania, materiaalit ihanan pehmeitä ja hinta mielestäni edullinen. Tulen hakemaan Instyleoutista lisää vaatteita! Kiitos Anni ihanasta iltapäivästä! - Katja

Ihana paikka ja vaatevalikoima sekä tietysti tosi kiva yrittäjä! Ruuhkavuosina en jaksa kiertää vaatekaupoissa enkä miettiä yksin sovituskopissa sopiiko jokin vaate vai ei. Ihanaa varata silloin tällöin aika tänne ja saada kokeilla monta vaatetta kerralla. Joka kerta olen lähtenyt ison kassillisen ja hyvän mielen kera. Lämpimät suosittelut. <3 - Eeva

Mahtava kokemus! Ihanan rauhallinen tila, kahvia ja jutustelua.
Ja ne vaatteet! Anni oli osannut ennakkotietojen perusteella valita mulle sopivia kokonaisuuksia, joita en itse olisi osannut edes ajatella!
Todella silmät avaava kokemus!

P.s kannattaa käydä kauempaakin. - Anni- Maija

Kävin Annin stailattavana ja mukaani lähti iso kasa ihania vaatteita. Anni oli osannut valita vaatteita, joista suurin osa sopi minulle todella hyvin ja avasi silmiäni oman tyylini suhteen. Anni on ihmisenä aivan ihana, on helppoa ja rentoa olla hänen stailattavanaan. Kiitos ja suosittelen lämpimästi! - Sanja

Sateinen iltapäivä Annin kanssa lattarimusiikkia kuunnellen oli kyl yks hienoimpia kokemuksia hetkeen! Mä olin siis käytännössä jo luovuttanut mun tyylin kanssa, jumppatrikoissa päivästä toiseen oli kaikista helpointa. Oli kyse juhlista, brunssitreffeistä tyttöjen kanssa tai illallinen oman puolison kanssa niin aina kauhee paniikki et mitä mä laitan päälle.

Anni sai mut tuntee itteni naiseksi ja kauniiksi sellaiseksi (joo, on todella vierasta sanoa itseään kauniiksi, mutta damn, siltä musta tuntu)! En mä olis ikinä uskonut, että niistä kaikista ihanista vaatteista mitä Anni oli mulle varannut niin moni sopisikin mulle niin kivasti ja niissä olisi kotoisa fiilis. Löysin vaikka mitä ihanaa vaatetta mukaan ja ehkä mitä hienoista löysin sen kadoksissa olleen naisen itsestäni. Kokemus oli kyllä ihana senkin takia, että ei tarvinnut olla ruuhkissa jonottamassa vaan rautainen ammattilainen oli valinnut valmiiksi sinulle sopivat vaatteet ja sit soviteltiin.

Suosittelen tätä kokemusta kaikille! Anni on niin sydämellinen, lämmin ja aito eikä hänen ammattitaitonsa jätä sua pulaan oli tilaisuus ja tilanne mikä tahansa. Kiitos vielä Annille tästä ainutlaatuisesta kokemuksesta! - Sarianne